Изгодните дестинации, които пътешествениците да изберат през март

Изгодните дестинации, които пътешествениците да изберат през март

Студът се отдръпва и навсякъде замирисва на пролет. Но не само заради това март е подходящ месец за пътувания. В много от популярните туристически дестинации месецът е тъкмо след или тъкмо преди активния сезон, затова нощувките са по-евтини и няма блъскащи се тълпи от посетители – идеална комбинация за почивка, пише сайтът Travel and Leisure.

Най-изгодната дестинация през март спрямо другите месеци на годината е Буенос Айрес, Аржентина. Намаленията са значителни, а времето – приятно. Друго препоръчително място за почитателите на отстъпките е Сидни, Австралия. Не е достатъчно екзотично за вас? В Танзания и Мексико също е сезонът на промоциите.

Ако все пак предпочитате да останете в Европа, най-евтино този месец е в Португалия, Испания (южните части) и Исландия. И трите държави могат да предложат много – прекрасна природа, добра храна, забавления.

Хората, които мечтаят да посетят САЩ, пък трябва да се ориентират към градовете Ню Йорк, Вашингтон и Ню Орлийнс, във всеки от които през март се провеждат любопитни събития.

На снимката: Лисабон, Португалия

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.