Израелска компания търси български строителни материали

Израелска компания търси български строителни материали
Източник: iStock/Guliver

Израелската компания „Шидав“ търси български производители на строителни материали. Това е една от водещите израелски фирми за внос на строителни изделия.

Запитването е отправено до Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) чрез търговския ни представител в Тел Авив Камен Минков. Компанията се интересува от малки и големи инструменти – чукове, клещи, триони, стълби, лопати, мотики, гвоздеи, въжета от желязо, поцинковани мрежи, железни стълбове (прътове) за ограда и др. Фирмата търси производители на водопроводни и канализационни тръби от PVC с всички разновидности на съединения, строителни колички с едно колело и силикони за строителството.

Освен това проявява интерес за внос на санитарен фаянс – тоалетни чинии, моноблокове, мивки. Дори дава възможност за сътрудничество с производители на смесители за чешми, които искат да правят продукцията с марката на израелската компания. „Шидав“ продава артикули, които са направени от различни производители, специално за нея и под нейния бранд.

Българските фирми могат да се обръщат към ИАНМСП и СТИВ Камен Минков директно на e-mail: k.minkov@mi.government.bg

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.