Известните актьори, които са лъгали в автобиографиите си

Известните актьори, които са лъгали в автобиографиите си
Източник: Getty Images

На много от нас им се е случвало да преувеличават или направо да послъгват в CV-тата си, за да получат мечтаната работа. Това често правят и актьорите, когато искат да ги одобрят за дадена роля, защото - за съжаление - понякога лъжата докарва повече дивиденти от истината. От The Richest разказват за някои от най-известните представители на седмото изкуство, шмекерували в автобиографиите си.  

Най-честата лъжа е свързана с възрастта. Изненадващото обаче е, че става въпрос за завишаване на годините. Звезди като Никълъс Кейдж, Упо Голдбърг, Сандра Бълок са споделяли, че им се е налагало да се представят за по-възрастни, отколкото са. Разбира се, има и обратния случай - Мила Кунис, Карла Гуджино и Лорънс Фишбърн например били на по 14-15 години, а казвали, че са на 18, за да получат определени роли.

Друга честно срещано преувеличение в актьорските среди е свързано с конкретно умение, а именно - язденето на кон. Много звезди го правят във филми, но не всички са особено добри в него. Даниъл Крейг, Еди Редмейн, Рейчъл Макадамс и Ан Хатауей са само част от знаменитостите, признали, че са лъгали режисьори и кастинг директори за опита си като ездачи.

Дори на красавци като братята Крис и Лиъм Хемсуърт им се е налагало да лъжат. Първият, който е най-известен с ролята на бога на гръмотевиците Тор, има впечатляващ ръст от 190 см, но това понякога му пречело да печели роли, та лъжел, че е по-нисък. Брат му Лиъм пък казал, че може да играе перфектно волейбол, а чак когато му се наложило да го прави пред камера, осъзнал, че всъщност е доста труден спорт.

Любимецът на почитателките на "Здрач" Робърт Патинсън пък лъгал, че е завършил "Оксфорт". Британецът обикалял по кастинги в Лос Анджелис и обяснявал с подчертано снобски акцент, че е учил в престижния университет, за да впечатлява американците.

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.