Известните личности, които някога са били съквартиранти


Известните личности, които някога са били съквартиранти
Снимка: Getty Images/Guliver

3509

В младостта си почти всеки има период, в който живее със съквартиранти. Дали това ще се случи в общежитието на университет или в някоя квартира, няма особено значение. И в двата случая опитът от съвместното съжителство може да бъде полезен.

Ситуацията не е много по-различна при знаменитостите. Когато са били все още само кандидати за слава, на много от тях им се е налагало да делят жилищно пространство. И по стечение на обстоятелствата са се засичали с други, които след време също ще ходят по червения килим. Сайтът TheRichest ни разкрива кои звезди някога са били съквартиранти.

Томи Лий Джоунс и Ал Гор. Актьорът и политикът са живели заедно в общежието на университета „Харвард“. И двамата са от заможни семейства и имали много общи интереси, дори се присъединили заедно към група за кънтри музика. Остават близки приятели и до днес.

Джъстин Лонг и Джона Хил. Смели сме се с глас на филмите и на двамата комици. Дали са развили таланта си, докато са живели в един апартамент в Лос Анджелис? Възможно е. Те обаче прекратили съжителството си, когато започнали да се карат за битовизми – решили, че така най-добре ще опазят приятелството си.

Райън Гослинг и Джъстин Тимбърлейк. Когато били на по 11 години, двамата участвали в детското предаване The Mickey Mouse Club. Живеели заедно, а майката на Тимбърлейк била настойник на Гослинг, тъй като на неговата ѝ се налагало да работи зад граница.

Мат Деймън и Бен Афлек (на снимката). Двамата актьори са известни като едни от най-близките приятели в Холивуд. Познават се от малки. Очевидно и работят добре заедно – печелят „Оскар“ за сценария им за „Добрия Уил Хънтинг“.

Райън Гослинг и Мишел Уилямс. Да, Гослинг е живял не само с Джъстин Тимбърлейк, а и със своята колежка Мишел Уилямс. Но между тях не е имало романтична връзка – те просто решили да се подготвят по-добре за ролите на двойка във филма „Синя валентинка“. Съжителствали около месец и – по думите им – се разбирали прекрасно.

Джуд Лоу и Юън Макгрегър. Актьорите били съквартиранти в Лондон в началото на 90-те години. Те дори основали обща продуцентска компания, но тя била разформирована десетина години по-късно. Въпреки това и до днес те са близки приятели.

Майкъл Дъглас и Дани де Вито. Живели са заедно през 50-те години на миналия век като студенти в Ню Йорк. Де Вито споделя, че Майкъл вършел по-голямата част от домакинската работа, но двамата се разбирали много добре. По-късно играят заедно в няколко филма.

Още от Лица


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83594
  • GBP
    1
    2.28431
  • JPY
    100
    1.18765
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички