Как безплатно да сваляте видеа от YouTube


Как безплатно да сваляте видеа от YouTube
Снимка:

18145

Идеята на YouTube е, разбира се, да гледате клиповете в самия сайт. Но да приемем, че имате причина да искате да свалите някое видео на компютъра или телефона си. Съществуват доста инструменти, които можете да ползвате за целта, но кои са най-добрите? Отговорът ни дава сайтът TechRadar. Важно е да се отбележи, че подбраните приложения са безплатни.

За устройства с Android

Експертите препоръчват TubeMate – един от популярните инструменти за сваляне на видеа. Лесен е за използване, няма излишни опции, които да ви объркват. Няма го обаче в Google Play Store, затова първо ще трябва да позволите на устройството си да сваля приложения и от други места.

За устройства с iOS

Ако сте сред заклетите фенове на Apple, инсталирайте на устройството си апликацията Documents5. Това е файл мениджър, който обаче служи и за сваляне на видеа и ще ви бъде най-удобен.

За компютри с Windows

Има десетки програми и приложения, които твърдят, че са най-добрите за даунлоад на клипове. Повечето обаче идват с нежелано инсталиране на софтуер, подвеждащи линкове за сваляне и изнервящи условия за ползване. За да избегнете това, заложете на Any Video Converter Free. Сваляте приложението, копирате му адреса на клипа, избирате качеството и просто го оставяте да си свърши работата. Друг подходящ инструмент е aTube Catcher.

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички