Как да познаете, че сте на прага на успеха?


Как да познаете, че сте на прага на успеха?
Снимка: iStock/Guliver

3863

Понякога, улисани в задълженията, не обръщаме подобаващо внимание на малките си победи. А именно те индикират кога сме се настанили трайно на пътя към успеха, пише Entrepreneur. Според изданието обаче има 3 най-сигурни признака, че вървите нагоре в кариерата си. Това се случва, когато започнете да се сблъсквате с все повече:

Злобари

Успехът поражда завист. Приближавайки се до осъществяване на целите си, вие трупате увереност и се отделяте от масата. Но масата не обича тези, които изпъкват. Затова привличането на т.нар „хейтъри“ е неизбежно. Те обаче могат да са ви от полза – припомнете си защо с материала ни „3 причини да благодарите на критиците си“.

Оферти

Хората започват да ви забелязват, да ви възприемат като авторитет. Предлагат ви нови проекти, искат ви съвет или дори ви уговарят да заработите за тях. Обмисляйте внимателно всяко предложение и претегляте плюсовете и минусите, за да сте сигурни, че ще изберете това, което ще ви издигне на следващото ниво.

Партньори

Все повече хора ви търсят за различни видове сътрудничество? Поздравления, превърнали сте се в професионалист, от чиито знания искат да се възползват. Не допускайте обаче това да завърти главата ви. Останете съсредоточени върху собствените си амбиции и не се обвързвайте с твърде много партньорства, защото разсейването може да ви изиграе лоша шега в дългосрочен план.

 

 

Още от BizBuzz


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82447
  • GBP
    1
    2.28285
  • JPY
    100
    1.17284
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички