Как да разберете, че някой ви е изтрил във Facebook

Как да разберете, че някой ви е изтрил във Facebook
Източник: Getty Images/Guliver

Facebook е първият сайт, който милиони потребители зареждат всеки ден на своя смартфон или таблет. Социалната мрежа продължава да представлява чудесен начин да се свържем с приятелите си и много бързо да разберем за всички атрактивни събития, които се случват около нас.

Все още обаче Facebook не предлага известия за това, че някой ни е премахнал от приятелите си. А признайте си - би било полезно, особено ако имате твърде много приятели. Все пак разполагате с възможност да виждате, когато някой избере да ви прекъсне контакта си в вас във Facebook, предаде TheNextWeb.

Aко искате да го направите, се налага да изтеглите приложението Who Deleted Me On Facebook, с което ще видите дали даден познат ви е премахнал от своя списък с контакти.

Успоредно с това ще получавате информация и за това дали някой е блокирал профила ви, за да не виждате последните неща които споделя за себе си в социалната мрежа.

Създателите на приложението са предвидили и опция да го използвате към своя браузър, като инсталирате допълнително разширение за него.

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.