Как да станете милионер преди 30

Как да станете милионер преди 30
Източник: Istock/Guliver

Да забогатееш и да станеш милионер е тема табу, граничеща с научната фантастика. Още повече, казвайки, че може да бъде направено до 30-годишна възраст. Гранд Кардон е международен експерт по продажби, който за по-малко от 10 години се превръща от потънал в дългове студент в милионер. Ето кои са 4-те стъпки, които е следвал по пътя към върха.

Следвайте потока на парите

Първата стъпка е да се съсредоточите върху увеличаването на доходите си чрез наблюдение. „Приходите ми бяха около 3000 долара на месец, а девет години по-късно - 20 000 долара на месец. Започнете да следвате потока на парите и това ще ви накара да виждате възможности.”

Не се показвайте, а покажете себе си

„Не купих първия си луксозен часовник или кола, докато фирмите и инвестициите ми не започнаха да произвеждат сигурни потоци от доходи. Още карах среден клас кола, когато станах милионер. Бъдете известни с работата си, а не с дрънкулките, които купувате, парадирайки с някаква печалба.”

Пестете, за да инвестирате, а не за „черни дни”

„Вярвам, че единствената оправдана причина да се спестяват пари е за да се инвестират. Никой не е станал богат от спестявания, повярвайте ми.”

Отнасяйте се към парите като към ревнива любовница

„Милиони хора искат финансова свобода, но само тези, които превръщат мечтите в приоритет, печелят милиони. За да станете богати и най-вече да останете такива, ще трябва да се концентрирате. Парите са като ревнива любовница. Игнорирайки ги, те ще направят същото, дори по-лошото –ще си отмъстят на някого, когото обичате.”

 

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.