Как минава един типичен ден на Марк Зукърбърг

Как минава един типичен ден на Марк Зукърбърг
Източник: Facebook

Марк Зукърбърг е доста зает човек – има да управлява компания за 433 млрд. долара. Все пак успява да намери време и за спорт, пътувания и най-вече за семейството си. Ето как минава един типичен ден на основателя на Facebook.

Зукърбърг става всяка сутрин в 8 ч. Първата му работа да провери Messinger-а и имейлите си. Три пъти седмично тренира, като понякога взима със себе си и кучето си Бийст. Твърди, че не обича да губи време за малки решения и затова не се замисля много-много какво да яде за закуска – просто грабва това, което има вкъщи.

Всъщност това е и причината Марк да носи еднакво изглеждащи дрехи всеки ден – сива тениска и дънки. Така си спестява чуденето какво да облече.

Милиардерът работи между 50 и 60 часа седмично. „Посветил съм се на това да свържа света и да служа на нашата общност. Голяма част от работата ми минава не в офиса, а в срещи с хората навън“, сподели преди време той пред CNN.

В малкото си свободно време Зукърбърг обича да чете и да пътува. Всяка година си поставя различни предизвикателства и през 2017 г. иска да посети всички американски щати. По време на пътешествията си често е придружаван от съпругата си Присила.

Двамата имат една дъщеря – Макс, а сега очакват и второ дете. Независимо колко е зает през деня, Зукърбърг винаги се прибира навреме, за да приспи Макс.

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.