Кои са най-добрите мобилни приложения за споделяне на снимки?


Кои са най-добрите мобилни приложения за споделяне на снимки?
Снимка: Thinkstock

3277

Ако сте почитатели на селфитата или просто обичате да правите и споделяте снимки с телефона си, то със сигурност вече ползвате мобилното приложение на Instagram. То обаче не е единственото, което може да ви бъде полезно. В случай че търсите нещо ново и различно, изпробвайте тези пет приложения, препоръчани от PC Mag.

1. WeHeartIt

WeHeartIt ви дава възможност да харесвате снимки на други потребители, да търсите изображения с помощта на ключови думи и да следвате тези, които непрекъснато постват неща, които намирате за привлекателни.

2. Swipe

Swipe е приложение, което прави споделянето на снимки по един изцяло нов начин. Можете да добавите приятели или с потребителско име или въз основа на телефонния им номер в списъка с контактите ви. Приложението има изключително прост интерфейс, но за разлика от другите подобни приложения не ви казва кой е публикувал снимките, които разглеждате.

3. Cirqle

Cirqle е сравнително нова услуга за споделяне на снимки. Тя ви позволява да създадете "cirqles" (очевидно игра на думи от “circles” – ‘кръгове’) и след това да споделяте снимки и видеоклипове с вашите приятели, семейство и със света. Потребителите могат да позволяват на други да бъдат сътрудници в техните "cirqles". В скоро време, Cirqle планира да предложи офлайн режим, който използва Bluetooth за споделяне на съдържание с други хора около вас.

4. Snapchat

Snapchat позволява да направим снимка с телефона си, след което да добавим текст и да я изпратим на някой наш приятел. И тук идва уникалното в услугата: получателят може да разглежда изображението за ограничено време – между една и десет секунди. След това снимката се трие едновременно и в двата телефона, както и в сървърите на едноименната компания-разработчик на услугата.

5. Flickr

Flickr е общност за споделяне на снимки, която предлага лесен начин за качване и споделяне на снимки в интернет и за добавяне на съдържателни метаданни и коментари към снимките. Не Ви е нужна регистрация, за да търсите или разглеждате снимки с обществен достъп във Flickr, но за да качвате снимки, трябва да сте регистрирани или във Flickr, или в Yahoo.

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82447
  • GBP
    1
    2.28285
  • JPY
    100
    1.17284
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички