Колко богат е Том Круз?


Колко богат е Том Круз?
Снимка: Getty Images/Guliver

11648

На 56-годишна възраст Том Круз продължава да скача от сгради, да лети с хеликоптери и да изпълнява десетки други опасни каскади. Почитателите му са изумени от формата, която демонстрира в новия филм от поредицата "Мисията невъзможна". Вероятно почти толкова изумени, колкото ще бъдат, когато разберат каква сума има актьорът в банковите си сметки.

Круз е в кино индустрията от десетилетия и е топ отбора на звездите. Кариерата му започва през 1981 г., като за първата си роля във филма "Безкрайна любов" той получава 30 000 долара. По-важното е, че забелязват таланта му и започват да го наемат и за по-големи проекти.

Първият си милион Том печели от участието си в хита "Топ Гън". Всъщност заплатата му за него е 2 млн. долара, които не изглеждат толкова много на фона на сумата, която ще получи за продължението, а именно 24 млн. долара.

И така, колко е общото състояние на Круз днес? Цели 550 млн. долара според Bankrate. Още по-впечатляващо е обаче колко пари са изкарали филмите с негово участие. По данни на Box Office Mojo те са изкарали над 6,6 млрд. долара. Така че не само Круз е натрупал солидно състояние, а и доста хора, работили с него.

 

 

 

Още от Лица


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички