Колко богат е Том Круз?

Колко богат е Том Круз?
Източник: Getty Images/Guliver

На 56-годишна възраст Том Круз продължава да скача от сгради, да лети с хеликоптери и да изпълнява десетки други опасни каскади. Почитателите му са изумени от формата, която демонстрира в новия филм от поредицата "Мисията невъзможна". Вероятно почти толкова изумени, колкото ще бъдат, когато разберат каква сума има актьорът в банковите си сметки.

Круз е в кино индустрията от десетилетия и е топ отбора на звездите. Кариерата му започва през 1981 г., като за първата си роля във филма "Безкрайна любов" той получава 30 000 долара. По-важното е, че забелязват таланта му и започват да го наемат и за по-големи проекти.

Първият си милион Том печели от участието си в хита "Топ Гън". Всъщност заплатата му за него е 2 млн. долара, които не изглеждат толкова много на фона на сумата, която ще получи за продължението, а именно 24 млн. долара.

10-те звезди, на които плащат най-много за рекламни постове в Instagram

Ако следвате любимите си знаменитости в Instagram, вероятно сте забелязали, че много от тях си правят снимки с опре...

И така, колко е общото състояние на Круз днес? Цели 550 млн. долара според Bankrate. Още по-впечатляващо е обаче колко пари са изкарали филмите с негово участие. По данни на Box Office Mojo те са изкарали над 6,6 млрд. долара. Така че не само Круз е натрупал солидно състояние, а и доста хора, работили с него.

 

 

 

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.