Колко са богати 8 звезди от "Игра на тронове"

Колко са богати 8 звезди от Игра на тронове
Източник: HBO Europe

Сериалът на HBO "Игра на тронове" свърши, но ще остане в историята кaто най-успешната телевизионна поредица. Именно от него тръгна кариерата на няколко млади и обещаващи актьори, за които сме сигурни, че ще продължим да чуваме и в бъдеще. Ето колко са богати към момента звездите от Вестерос по данни на Insider. 

Айзък Хемпстед Райт. Богатство: 4 млн. долара. Ролята на Бран Старк му е донесла основна част от тези приходи, стpаничните му проекти не са толкова значими.

Мейзи Уилямс. Богатство: 6 млн. долара. Освен че се превъплъти в Аря Старк, тази млада дама вече има няколко филма зад гърба си, предстои да я видим в "X-Men: The New Mutants".

Софи Търнър. Богатство: 6 млн. долара. Тя изигра Санса Старк, но е също и част от поредицата "X-Men". Получава солидни суми и от рекламни договори.

Лина Хийди. Богатство: 9 млн. долара. Просто не можем да си представим друга актриса да изиграе по-добре ролята на Церсей Ланистър. Лина е позната и от доста други сериали и филми.

Кит Харингтън. Богатство: 12 млн. долара. Звездата му изгря с ролята на Джон Сноу, но вече се снима в няколко филма и му предстоят доста нови ангажименти.

Емилия Кларк. Богатство: 13 млн. долара. Тя бе невероятна като Денерис Таргериен, но имаше и чудесни роли в "Соло: История от Междузвездни войни", "Аз преди теб" и други.

Питър Динклидж. Богатство: 15 млн. долара. Изигра по неповторим начин Тирион Ланистър. Кариерата му е много успешна, видяхме го и във филмите на Marvel.

Никoлай Костер Валдау. Богатство: 16 млн. долара. Най-познат е с ролята си на Джейми Ланистър, но всъщност има и доста филми зад гърба си. Спечелил е солидни суми и от рекламни договори.

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.