Красимир Каракачанов ще заведе дело срещу Марешки

Красимир Каракачанов ще заведе дело срещу Марешки
Източник: БГНЕС

Вицепремиерът Красимир Каракачанов ще съди лидера на партия "Воля" Веселин Марешки заради намека му, че Каракачанов употребява дрога. Караканов обяви, че си е направил тест за наркотици.

"Въпросният господин се е фиксирал, той ми скъсваше телефона след изборите с идеята да правим по-голям блок, за да може и той да се намъкне в правителството. Човекът е решил по някакъв начин да се легитимира. Марешки е патеричка. Марешки не го пускат на село, той пита за попската къща. Отговорете си на въпроса на кого пречат "Обединени патриоти", каза още Каракачанов пред bTV.

"Когато една партия е на власт, тя се опитва да се оправдава, когато е в опозиция - всичко е лошо и всичко се отрича. Крайно време е да спрем да се делим по основни въпроси," призова вицеприемиерът. По думите му "доверието в институциите не се решава с оставки. Личният пример е този, който може да възстанови доверието." Той уточни, че "Обединени патриоти" нямат нужда премиерът да ги помирява.

Във връзка с катастрофата на хеликоптера, при който загинаха двама военни край Пловдив, Каракачанов заяви, че според него причината за инцидента е загубата на рефлексите заради малкото летателни часове: "25 години се занимавахме с клюки и скандали, 25 години армията е недофинансирана."

Относно пожара на Царските конюшни вицеприемиерът каза, че общините трябва да имат своя политика за поддръжката на такива сгради. Според него отговорността за случилото се е поделена, но първо трябва да се установи дали има умисъл в палежа.

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.