MachTch&InnoTch Expo отваря нова зала за участници


MachTch&InnoTch Expo отваря нова зала за участници
Снимка:

2607

В отговор на големия интерес към водещото специализирано изложение у нас за металообработващи машини и инструментално оборудване MachTch&InnoTch Expo, организаторът на събитието Интер Експо Център обяви, че отваря нова зала за участници.

„Още по време на изложението през 2016 г. голяма част от компаниите заявиха, че искат да резервират своето място за тазгодишното издание. Това беше първият признак, че събитието ще надмине мащабите си през 2017 г. и към момента 90% от площите на изложението са вече заети. Остават повече от два месеца до началото на събитието, затова сме радостни да обявим, че отваряме нова зала“, обяснява управителят на Интер Експо Център Ивайло Иванов.

По думите му все още всички производители и търговци могат да се възползват от 20% по-ниските цени за участие до 20 януари.

Важно е да се отбележи, че за поредна година в дните на MachTech&InnoTech Expo ще бъдат организирани и двустранни бизнес срещи между български и чуждестранни компании. Те се организират със съдействието на Enterprise Europe Network и ще се състоят на 6 април.

Към момента сферите на дейност на компаниите, които са заявили участие, са разнообразни – от разработката на системи за визуална инспекция и решения за цялостна обработка на производствената информация, през производството на индустриални електронни компоненти, до роботи за автоматизация на хоризонтални машини за леене под налягане. През 2016 г. бяха проведени близо 90 срещи между компании от България, Гърция, Унгария, Хърватия и Сърбия.

Паралелно с MachTech&InnoTech Expo ще се проведе 11-ото издание на единственото изложение във водния сектор в страната Вода София и младежкият инженерен форум „Аз, инженерът“.

Изложението ще се проведе от 4 до 7 април в Интер Експо Център – София. http://machtech.bg/bg

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83853
  • GBP
    1
    2.2902
  • JPY
    100
    1.18867
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички