Милионерът Алексис Оханян: Самочувствието на мъжете не трябва да идва от парите

Милионерът Алексис Оханян: Самочувствието на мъжете не трябва да идва от парите
Източник: Getty Images/Guliver

Милионерът Алекис Оханян някога бе познат като съосновател на платформата Reddit, но днес е по-известен като "съпруга на Серина Уилямс". Това обаче изобщо не го смущава.

"Имам успехи в кариерата си, но не съм този с трофеите. И аз, и съпругата ми знаем какво се изисква, за да успееш. Приличаме си по решителността и неуморността. Но в крайна сметка понякога нейната кариера наистина трябва да е на първо място", споделя Оханян, цитиран от CNBC.

На 23-годишна възраст той продава Reddit и в момента притежава състояние от около 9 млн. долара. Уилямс пък е най-високоплатената жена в спорта със спечелени 27 млн. долара през 2018 г. 

Когато жената в една двойка изкарва повече пари от мъжа, това понякога може да внесе напрежение между двамата. Но Оханян не е притеснен от факта.

"Чел съм много туитове и коментари как, ако мъжът е по-малко успял или пък е поел грижата за децата, той не е истински мъж. Но според мен, ако ти трябват пари, за да имаш самочувствие, значи носиш някакви комплекси. Ако увереността ти идва само от парите, тя не е истинска", казва милионерът. 

Той често се грижи за дъщеря си Олимпия, когато майка ѝ тренира.

"Когато Серина има натоварен ден, аз се грижа за Олимпия. За щастие сам съм си шеф, което идва със свободата да водя дъщеря си в офиса или да работя виртуално от всяко място, на която Серина тренира", допълва Оханян. 

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.