Мишел Обама: Никога няма да простя на Тръмп

Мишел Обама: Никога няма да простя на Тръмп
Източник: Getty Images/Guliver

Бившата първа дама на САЩ Мишел Обама обвинява настоящия американски президент Доналд Тръмп, че е застрашил сигурността на семейството ѝ. Повече подробности дава в своята книга "Becoming", която скоро ще излезе на пазара.

В продължение на години, още преди да влезе в политиката, Тръмп упорито разпространяваше и огласяваше конспиративната теория, че президентът Барак Обама всъщност не е американски гражданин и че актът му за раждане не е истински. Думите му бяха придружавани и от расистки намеци.

"Цялото това нещо беше толкова злобно и беше пропито с ксенофобия. Но беше и опасно, целеше да породи агресия сред определени групи", пише Мишел Обама в биографичната си книга.

Фарел Уилямс: Поемането на риск може да доведе до най-големия ви успех

Когато Фарел Уилямс записал песента "Happy", той и жена му обикаляли с колата в продължение на един час, слушайки с...

Тя допълва, че никога не би простила на Тръмп тези нападки.

"Ами ако някой с нестабилна психика бе взел пистолет и бе дошъл във Вашингтон? И бе тръгнал след децата ни? Доналд Тръмп, със своите шумни и безразсъдни инсинуации, постави семейството ми в риск", допълва бившата първа дама.

Ето кои са 3-те най-богати жени в Русия

Богаташите в Русия съвсем не се броят на пръсти, но и там си има йерархия. На върха на нейната "дамска" страна стоя...

След популяризирането на теорията, Барак Обама публикува акта си на раждане, от който стана ясно, че е роден в САЩ. През 2016 г. Тръмп призна факта, но и започна да твърди, че всъщност Хилари Клинтън първа започнала да разпространява теорията.

Очаква се книгата на Мишел Обама да излезе на 13 ноември в Щатите. Съпругът ѝ също е подписал договор за предстояща автобиография.

 

 

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.