Мобилните приложения, които ще ви направят по-продуктивни


Мобилните приложения, които ще ви направят по-продуктивни
Снимка: Thinkstock

6455

Ако се занимавате с бизнес или просто сте зает човек, то смартфонът със сигурност е една от най-важните вещи за вас. Използвате ли обаче пълния му потенциал? Наред със забавните и разтоварващи мобилни приложения се предлагат и такива, които ще ви помогнат да организирате работата си по-добре и да станете по-продуктивни. Ето кои от тях ви препоръчваме ние:

Evernote

Може би една от най-полезните апликации от този вид. Чрез нея си създавате нещо като мобилно работно място, където да съхранявате бележки, документи, информация, файлове, снимки и др. Има и добра търсачка и бързо можете да намерите това, което ви е нужно.

Todoist

Доста добре направено приложение, което ви дава възможност да си правите списъци със задачи, имейли, а и да възлагате задължения на свои колеги, които също го използват. Дизайнът е интересен, можете например да оцветявате различните видове задачи в различни цветове.

BufferApp

Ще ви бъде полезно, ако активно ползвате социалните мрежи в работата си. Позволява да правите график на дейността си във Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn и др., например да зареждате бъдещи постове в различни страници и профили.

Google Drive

Ако работите с много колеги или подчинени, ви е нужна непрекъсната комуникация с тях. В Google Drive можете да създадете документ/файл, върху който всички да работите едновременно. Дава възможност и за съхранение на голямо количество информация.

DropBox

Това приложение донякъде напомня на Google Drive, но също е много популярно. Улеснява споделянето на данни, линкове, документи. Самото то е доста опростено и лесно за ползване.

Още от BizBuzz


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83147
  • GBP
    1
    2.2841
  • JPY
    100
    1.18665
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички