Motorola One Vision - перфектно качество на достъпна цена

Motorola One Vision - перфектно качество на достъпна цена
Източник: Motorola

Представете си смартфон, който прави страхотни снимки (особено на тъмно), гарантира пълна наслада при гледане на любимите ви филми, сериали и видеоклипове и ви осигурява най-актуалните иновации и услуги на Google. Звучи добре, нали?

А какво ще кажете да получите всичко това на цена, много по-достъпна от тази на скъпите устройства, предлагани за 1500-2000 лв.? Мислите, че не е възможно? Запознайте се с Motorola One Vision, който струва само 599 лева.

Дисплей "като на кино"

Със своя 6.3-инчов Full HD+ (1080x2520) дисплей с филмов формат от 21:9, смартфонът предоставя максимална зрителна площ, така че да се наслаждавате на истинско кинематографично преживяване. Получавате 31% повече визуално пространство в сравнение с обичайните 16:9 устройства – перфектно за желания филм или епизод от любимия сериал.

Ненапразно тази особеност на екрана е наречена Cinema Vision – получавате наситена, вълнуваща и професионална картина от край до край, сякаш сте пред големия екран в киното. Motorola са едни от първите, които предлагат ултраширокоъгълен кинематографски дисплей. LCD eкранът е удобен за мултитаскинг – лесно се преминава през различните приложения, предоставя качествена визуализация и лесно се използва с една ръка.

Още за този уникален технологичен аксесоар - ТУК!

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.