Можем ли да планираме сами личните си доходи ефективно?


Можем ли да планираме сами личните си доходи ефективно?
Снимка: EXPO MoitePari

4732

Програмата за третото издание на EXPO MoitePari, което ще се проведе на 16 и 17 ноември в Новотел София, за първа година ще включва и тематични уъркшопове. Те ще предизвикат участниците да надградят своите знания, които ще получат по време на форума, като приложат наученото и на практика.

Работилниците ще са разделени на две части, за да може с участниците да се работи в малки групи и да се обърне индивидуално внимание на всеки от тях. По този начин те ще получат конкретни практически съвети, ще бъдат анализирани и реални казуси. Уъркшопът, посветен на изготвянето на личен или семеен финансов план, ще представи на участниците методологията за работа на Moite Pari Consult – консултантската услуга на MoitePari.bg, фокусирана върху личното финансово планиране за важните решения в живота. Основните моменти, които ще бъдат разгледани, са:

 - Защо да планираме личните си финанси?

 - Как да поставим правилните цели?

 - Анализ и структура на месечния ни бюджет

 - Калкулиране на нетното състояние

 - Изготвяне на план за действие и тактики за неговото изпълнение

 - Защита на ценните за нас активи

 - Избор на подходящи финансови инструменти

Мястото си за участие в работилниците може да резервирате с отстъпка до 20 октомври 2019 г. от сайта на събитието - https://expo.moitepari.bg/bg/#section-7.

Тези теми ще анализират Деян Василев (основател на MoitePari.bg и Creditland) и Йордан Генов (изпълнителен директор на MoitePari Consult). Представяйки етапите в изготвянето на финансовия план, те ще дадат възможност на всеки включил се в работилницата да изгради основата на разумното планиране на личните доходите. Това е дългосрочен процес, по време на който хората трябва да останат мотивирани и с ясен фокус върху целите си, затова професионалните съвети на специалистите в тази сфера са от изключително значение. „Често хората надценяват това, което могат да постигнат за 1–2 години, но пък много подценяват това, което могат да постигнат за 20 години“, споделя Йордан Генов. Затова освен доброто планиране, постоянството и дисциплината са ключовите моменти, на които трябва да обърнем внимание, за да изградим спокойно и сигурно бъдеще за себе си и семействата си и да бъдем удовлетворени от финансовите си решения.

Повече информация как да се включите в третото издание на EXPO MoitePari  можете да намерите на: https://expo.moitepari.bg

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80827
  • GBP
    1
    2.28037
  • JPY
    100
    1.19608
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички