NEXT-DC ще е новата дигитална агенция на А1

NEXT-DC ще е новата дигитална агенция на А1
Източник: Next DC

От май 2019 NEXT-DC ще бъде новата дигитална агенция на А1.

Агенцията ще отговаря за онлайн комуникацията на всички услуги и продукти на компанията и ще разработва широк спектър от дигитални идеи и формати, като ще залага на съвременни комуникационни решения за различните канали.

“Търсим най-работещата формула за успешното налагане и развитие на А1 бранда и за постигането на амбициозните ни търговските цели. Считам, че NEXT-DC e партньор, който притежава опит, има доказана експертиза в дигиталната комуникация и екип с който можем да постигнем това. ” Петя Стоянова – Директор Маркетинг Комуникации А1.

„Изключително сме развълнувани от предстоящото партньорство с А1. Знаем, че ще ни бъде трудно, защото А1 се развива изключително бързо и динамично, но сме готови да посрещнем това предизвикателство. Компанията е лидер на пазара и ние сме горди да бъдем част от нейното развитие. И двата екипа са много мотивирани и вярвам, че партньорството ни ще бъде успешно.“ Мария Тодорова – Управляващ директор NEXT-DC

„Технологичните амбиции на А1 са предизвикателство за всяка агенция, но сходството във високите критерии за качество и иновации ни кара да очакваме с нетърпение развитието на това партньорство.“ Моника Симеонова – Стратегически директор NEXT-DC

До април 2019, А1 работеше по комуникацията на своите продукти и услуги с дигитална агенция Knoway, в партньорство, с които реализира едни от най-успешните си дигитални проекти, включително и ребрандинг кампанията за А1.

“Решението да сменим дигиталната си агенция беше плод на почти двумесечен конкурс. Благодарим на Knoway за усърдната и професионална работа през последните 4 години”. Петя Стоянова – Директор Маркетинг Комуникации А1.

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.