Най-конфузните ситуации, в които хора са изпадали на интервю за работа


Най-конфузните ситуации, в които хора са изпадали на интервю за работа
Снимка: iStock/Guliver

6082

Събеседването за нова работа може да бъде доста притеснително преживяване и затова не е учудващо, че на него мнозина казват или правят неща, които иначе не са типични за тях. Наскоро потребители на мобилното приложение за анонимни признания Wisper споделиха най-срамните случки, които са преживявали на интервюта, пише The Daily Mail. Изданието е подбрало по-забавните от тях:

"Бях толкова притеснен, че когато ме попитаха къде се виждам след 5 години, казах: „Като пилот във Формула 1“."

"По време на интервю за работа ме попитаха нещо за пунктуалността (punctuality – точност (англ.ез)). Започнах да им обяснявам колко е важно да пишем правилно и да слагаме запетайките на точните места. Чак когато излязох, осъзнах какъв идиот съм."

"Бях облякла по-тясна риза. На средата на интервюто тя се разкопча копче по копче. Не е нужно да уточнявам, че не получих работата."

"Исках да покажа на интервюиращия снимка на телефона си и без да искам, показах еротичен фотос, който бях пращала на приятеля си."

"Бръкнах да извадя документите си и на земята, точно в краката на интервюиращата, падна презерватив, който носех в себе си."

"По време на интервюто страшно ми се ходеше до тоалетна и изражението на лицето ми беше толкова зачервено и намръщено, че интервюиращият се изплаши."

"Забравих да изключа телефона си, той започна да звъни, а рингтонът ми е „Sexy Can I”. Най-смешното обаче беше, че мениджърът започна да си припява."

"Интервюиращият ме помоли да му разкажа за себе си. Толкова се притеснявах, че сякаш напълно забравих коя съм – не можах да му кажа и едно изречение."

"Сестра ми ме посъветва да стисна здраво ръката на интервюиращия, когато се здрависваме, за да демонстрирам увереност. Така силно разклатих ръката му, че лакътят му се удари в масата."

А вие имали ли сте подобна случка по време на интервю за работа? Споделете в коментарите.

Още от BizBuzz


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83147
  • GBP
    1
    2.2841
  • JPY
    100
    1.18665
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички