Най-печелившите риалити звезди в САЩ


Най-печелившите риалити звезди в САЩ
Снимка: Getty Images

4040

Въпреки прогнозите (или може би надеждите), че манията по риалити предаванията ще изчезне, такива индикации няма. Този тип програми продължават да трупат популярност навсякъде по света, а звездите им – да печелят милиони. САЩ продължават да продуцират най-многo риалитита, а ето и кои са най-печелившите участници/водещи в тях.

Хауърд Стъrн. Популярният радио водещ е спечелил 15 млн.долара миналата година, но не от радиото, а от работата си като съдия в „Америка търси талант“.

Дженифър Лопес. Латинодивата е заработила 17,5 млн.долара от съдийството си в „Американски идол“. Тя е постоянен член на журито от 2011 г., макар че през 2013 си взе почивка, за да запише нови песни.

Тайра Банкс (на снимката). Един от най-известните манекенки в света изгради своя собствена телевизионна империя. Банкс е създател и водеща на успешното риалити „Следващият топмодел на Америка“, което върви вече над 20 сезона.

Джудит Шейндлин. Водещата на „съдебното“ риалити „Съдия Джуди“, което е програмата с най-висок дневен рейтинг в американската телевизия. Било е номинирано за цели 14 награди „Еми“. 2014 пък е донесла на тази дама 45 млн.долара.

Саймън Кауъл. Миналогодишната му заплата се е равнявала на 95 млн.долара. Наричан от някои „кралят на риалитито“, Кауъл е познат като много взискателен и често груб. Започна кариерата си като съдия в „Американски идол“, но през 2004 г. създаде „Х-Фактор“ - формат, който вече е популярен в над 40 страни.

Още от Лица


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички