Необичайните неща, които могат да се взимат под наем – част 2


Необичайните неща, които могат да се взимат под наем – част 2
Снимка: Thinkstock

5151

Миналата седмица ви представихме някои нетрадиционни неща, които могат да се наемат само за известно време. Те обаче съвсем не са единствените. Ето какво още можете да вземете под наем:

Висша мода за деца. Искате детето ви да изглежда като слязло от модния подиум за тържеството в градината? Можете да наемете тоалет от някоя от известните модни марки в eBay. Това е донякъде рентабилно, имайки предвид колко бързо растат децата – ако купите дрешките, те бързо ще умалеят на вашия малчуган. Друг е въпросът доколко изобщо си заслужава да давате пари за подобно нещо.

Булчинска рокля. Разходите около големия ден и без това са много, защо да давате стотици левове за дреха, която ще облечете веднъж? В САЩ например наемането на булчинска рокля е много популярно и в повечето случаи излиза между 30 и 100 долара.

Ковчези. Звучи доста странно, но явно се случва – семейства, които са решили да кремират покойника, наемат ковчег само за погребалната служба. Цените за услугата са доста солени, достигат до над 700 долара.

Инструменти. Решили сте да правите ремонт вкъщи, но нямате необходимите средства. Не е нужно да ги купувате – вече има възможност да се вземат под наем. Цял комплект се дава за между 25 и 65 долара на ден.

Фенове. Тази практика пък вече ни се струва съвсем комплексарска, но се оказва, че някои хора искат да видят какво е да си известен и наемат тълпи, които да ги чакат на летището, да им искат автографи и да ги следват по улицата. Стойността на услугата варива според продължителността. Май някои хора не знаят какво да си правят парите, не мислите ли?

Още от BizBuzz


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички