Нови промоционални цени на изложението Вода София 2017


Нови промоционални цени на изложението Вода София 2017
Снимка:

2216

11-ото издание на изложението Вода София привлича участниците с нови атрактивни цени. Следващата година единственото изложение във водния сектор в страната ще се проведе от 4 до 6 април 2017 г. в Интер Експо Център.

Вода София се съсредоточава върху проблемите за рационално използване на водата, водната инфраструктура, устойчивото управление на рисковете от наводнения и други природни бедствия. Форумът акцентира и върху приложението на съвременните информационни и комуникационни технологии за рационалното управление на водните ресурси.

През 2017 г. събитието ще представи отново ефективни технологии за вододобив, водоснабдяване, рехабилитация и изграждане на ВиК за пречистване на питейни и отпадъчни води, системи и съоръжения за поддържане, контрол и почистване на водни басейни.

„Изложението всяка година се развива все по-успешно. Публиката е специализирана и идват точните клиенти, което е изключително важно. Конкуренцията става по-голяма, което дава тласък за развитие на всички участници“, споделят компаниите, включили се във Вода София.

Положително се оценява и паралелното провеждане на Вода София с водещото в страната изложение за индустриална техника Machtech & Innotech Expo.

До 20 януари организаторите предоставят възможност на заинтересованите компании да се възползват от 20% отстъпка за ранни записвания. Идеята е да бъде насърчено активното участие и на по-малки фирми, което ще допринесе за разрастването на професионалния форум.

Повече информация за събитието прочетете тук: http://bulcontrola.com/bg/exhibitors/documents

 

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83147
  • GBP
    1
    2.2841
  • JPY
    100
    1.18665
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички