Новият Galaxy Note 7 ще бъде официално показан през август


Новият Galaxy Note 7 ще бъде официално показан през август
Снимка: Pixabay

3863

Вчера от Samsung разкриха, че новият Galaxy Note 7 ще бъде официално показан на 7 август тази година. Това съобщава The Verge.

За последния модел на Samsung се носят слухове от месеци. Очаква се Galaxy Note 7 да има двойно извит дисплей, който ще наподобява вече съществуващия друг модел – Galaxy S7 Edge. Трябва да се отбележи, че последният модел от серията Note се появи на пазара миналата година и беше пореден номер 5. Компанията е решила да не следва естествената числена хронология и да пусне направо модел номер 7.

Това решение най-вероятно е свързано с желанието на Samsung да обвържат новия модел на Galаxy с вече съществуващата серия S7 и освен това да изравни позициите си с iPhone 7, който се очаква да излезе тази есен. Истината е, че този Note модел е седми по ред, ако броим и появилия се през 2014-та Note Edge. От компанията коментират, че промяната на името минимизира шансовете за създаване на объркване сред потребителите.

Ако са верни слуховете, че новият Galaxy Note 7 ще бъде с двустранно извит екран, то това означава, че това ще е първият телефон с подобна функция. Очаква се още новият модел да има функция за сканиране на ириса като мярка за сигурност на устройството и автентикация на собственика му.

Всичко това е загатнато в дизайна на поканата за събитието, което ще се проведе на 2 август тази година, планирано по повод официалното обявяване на модел.

 

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83147
  • GBP
    1
    2.2841
  • JPY
    100
    1.18665
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички