Основателят на Телелинк Любомир Минчев става член на Управителния съвет на АмЧам

Основателят на Телелинк Любомир Минчев става член на Управителния съвет на АмЧам
Източник: Телелинк

Любомир Минчев, основател и изпълнителен директор на Телелинк, е един от двамата нови членове, приети след гласуване, в Управителния съвет на Американската търговска камара в България (AmCham) по време на Общото събрание на организацията, проведено на 14 ноември. Това ще бъде първи мандат за него в Управителния съвет.

„Вярвам, че ще допринеса към делата и каузите на АмЧам не само с дългогодишния си мениджърски опит, но най-вече с високото ниво на професионализъм и познания в областта на ИКТ индустрията не само в пределите на България, които съм натрупал за повече от 15 години в бранша. В етап на забележителна дигитална трансформация България е място, в което нашата работа и усилия ще могат да докажат, че технологиите могат да бъдат използвани, за да помогнат на всяка бизнес организация и индивид на планетата за реализирането на пълния му потенциал“, заяви г-н Минчев по повод своето присъединяване към Борда.

Освен г-н Минчев в Управителния съвет влиза още г-н Ивайло Славов, основател и изпълнителен директор на Булпрос Консултинг АД.

Специални гости на срещата бяха г-жа Мартина Стронг, заместник-посланик на САЩ в България и г-жа Мария Галиндо, съветник по търговските въпроси.

Телелинк е водещ системен интегратор в Централна и Източна Европа с експертен опит в предоставянето на широка гама от цялостни иновативни услуги и решения за мрежова инфраструктура, системна интеграция, мобилни и фиксирани мрежи и управляеми услуги.

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.