Потенциалът на технологиите и машините за металообработката - в едно изложение

Потенциалът на технологиите и машините за металообработката - в едно изложение
Източник: IEC

Над 180 компании се включват в иновативния международен форум MachTech&InnoTech Expo от 15 до 18 април в София

Общо четири изложбени зали. Над 10 000 кв.м заета площ, на която ще бъдат разположени продуктите, разработките и ще бъдат представени визиите и иновативните подходи на много компании. Това е само част от статистиката, която организаторите на международното изложение за машините и технологиите в металообработката MachTech&InnoTech отчитат като тенденция за 2019 г. Предстоящото 11-о издание ще се проведе в международния изложбен център Интер Експо Център от 15 до 18 април в София, столицата на България.

Още в началото на 2019 г. заявките за нивото на бизнес форума са изключително високи. Претърпявайки чувствителен ръст на участниците през последните години, тазгодишното издание ще даде възможност на специализираната публика и компаниите да се запознаят с новостите в металообработката, лазерните технологии, машинното проектиране, роботиката, индустриалната автоматизация, електроника и проектиране.

Заемайки място като един от водещите бизнес форуми за сектора на Балканите и Източна Европа, в MachTech&InnoTech 2019 ще се включат 180 компании от България, Турция, Италия, Германия, Полша Унгария, Румъния. С колективно участие и с пълния си капацитет продуктите и предложенията ще представят фирми от Австрия и Чехия. Ще бъдат представени световни марки в сферата на индустриалните машини, роботика, автоматизация, пневматика и новите технологии в тежката индустрия. Три месеца преди началото на изложението, над 90% от площите са заети.

Иновациите в 3D принтирането и роботизацията

Като водещи акценти към момента се оформят иновативната Liquid crystal Pro технология в 3D принтирането, смарт функционалностите в производствените процеси и технологични новости в индустриалната роботизация. Тазгодишното издание поставя ударение и върху новите технологии на директен печат върху метал и иновациите в ЦПУ машините за металорежене и металообработване.

Металорежещите и металообработващи машини

На изложението традиционно участие ще вземат фирми производители и вносители на ЦПУ машини за обработка на метали. Компаниите от този сектор ще представят най-новите технологични тенденции в бранша и ще демонстрират на място функционалностите на машините, както и ще информират посетителите за тяхното приложение

Съпътстващата програма – акцентът, който прави едно изложение пълноценно

„Изложението MachTech&InnoTech дава възможност както за развитие на бизнеса и стъпване на нови пазари, така и за подробно запознаване на публиката с последните иновативни продукти“, коментираха на последното издание участници.

През 2019г. присъстващите на международния форум ще бъдат свидетели на още по-богата съпътстваща програма. В нея ще бъдат засегнати актуалните въпроси, проблеми и теми, засягащи бранша, сред които е – дигитализацията в индустрията, технологично развитие и приложението му в различните браншове. В рамките на подготвяните семинари, лекции и демонстрации, участниците ще представят на публиката иновативните си разработки, продукти, подходи и ще споделят визиите си за развитието на сектора.

MachTech&InnoTech 2019 отново ще създаде платформа за развитие на настоящите и създаване на нови бизнес партньорства и контакти. Форумът ще събере представителите на бизнеса от Балканите и Източна Европа от 15 до 18 април в Интер Експо Център, София.

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.