Предстои най-голямото селскостопанско изложение в България


Предстои най-голямото селскостопанско изложение в България
Снимка: Thinkstock/ Guliver

3222

12-тото издание на Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО през 2019 г. ще се проведе от 14 до 17 май на традиционното място – летище Стара Загора. Форумът за иновации, технологии и срещи на бизнеса се организира от Българска асоциация на търговците на агротехника и отново ще представи най-големите световноизвестни брандове за селскостопанска техника, продукти и услуги за земеделието.

Изложбените площи ще са с изцяло нов формат – те ще са разположени в правоъгълник, в центъра на който са полетата за демонстрации на продукти за земеделието. Новата концепция предоставя по-добра видимост на площите и прави изложението по-компактно, като фокусът е върху експонатите и демонстрациите.

За първа година в рамките на БАТА АГРО фирмите, които предлагат семена, препарати за растителна защита и торове, ще имат възможност да демонстрират своите продукти на опитни полета с посеви.

Друга новост ще е регистрацията за посетители. Посещението на изложението остава безплатно, но ще е необходимо всеки да се регистрира – предварително в уебсайта на БАТА АГРО или на място в дните на изложението. Така организаторите от Асоциацията ще могат най-точно да определят колко хора са присъствали, както и да извлекат данни за интереса към изложението и профила на посетителите. 

Заявки за участие от изложители вече се приемат, като са в сила отстъпки за ранно записване от цените за изложбени площи – 40% намаление при заявяване до 14 декември 2018 г. и 20% намаление – до 28 февруари 2019 г., съобщиха още организаторите.

Още от Селско стопанство


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83147
  • GBP
    1
    2.2841
  • JPY
    100
    1.18665
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички