Родни хотели привличат туристи с бонуси за 30 евро

Родни хотели привличат туристи с бонуси за 30 евро
Източник: Pixabay

Председателят на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) Благой Рагин съобщи, че собствениците на хотели обмислят възможности за насърчаване на гостите - например на всеки турист, посетил България през 2016 г., да бъде предоставян бонус с еквивалент 30 евро, предаде РИА Новости.

„На всеки турист, който посети България през тази година, можете да се даде бонус от 30 евро. Този бонус може да е под формата на безплатен масаж, спа услуги, анимация и така нататък“, предложи той, отбелязвайки, че собствениците на хотели обмислят варианти за бонуси за туристите, като това вече е направено в конкуриращи се страни – Турция, Гърция, Хърватия.

„Предварителните резултати показват, че през тази година и зимният и летният сезон ще бъдат успешни, особено зимният. Има чудесна новина за нарастващия брой на ранните записвания в ски курортите в България“, каза Рагин.

Ръководителят на асоциацията също призна необходимостта да се увеличи броят на полетите до България чрез нискотарифните авиокомпании.

 

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 58

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.