Росен Плевнелиев дарил имотите си на децата си от първия брак


Росен Плевнелиев дарил имотите си на децата си от първия брак
Снимка:

5917

Бившият президент Росен Плевнелиев е дарил всичките си имоти на синовете си от предишния брак Павел и Асен. Това твърди в. "24 часа" след разговор с Плевнелиев.

Според информацията, Плевнелиев дал на Павел и Асен 4 от общо 5 свои къщи, а петата е продадена, за да се уредят взаимоотношенията при развода му с първата му съпруга Юлияна. Припомняме, че Плевнелиев сега е женен за синоптичката Десислава Банова.

"Имал съм още като министър през 2009 година. 5 къщи - две в "София парк" (бел. ред. - комплексът, построен от самия Плевнелиев), една в Гърция, една в Черноморец и една в Баня - построени от мен, с платени данъци. Сега имам нула. Всички къщи, които построих, отидоха за децата - по моя воля и със съгласието на бившата ми съпруга. Това е много интелигентно решение - да не делим и да няма никакви спорове. Сега нямам имоти - като волна птичка божия съм", казва Плевнелиев.

В момента той живее в двете съседни къщи в "София парк" - дом №99 и дом №100, с Деси Банова, със сина им Йоан, който тя роди на 1 октомври, и с дъщеря ѝ - 7-годишната Йоанна. Формално и тези имоти са на Асен и Павел, но според дарението Росен Плевнелиев има право да ги ползва доживот.

Още от Имоти


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83594
  • GBP
    1
    2.28431
  • JPY
    100
    1.18765
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички