Ще можем да виждаме нотификациите от Messenger и Instagram на едно място

Ще можем да виждаме нотификациите от Messenger и Instagram на едно място
Източник: iStock/Guliver

Facebook експериментира с нова функция, която ще улесни работата с популярните приложения на компанията. Благодарение на нея ще можем да виждаме нотификациите от Facebook, Messenger и Instagram от едно място, както и да превключваме бързо между тях.

Потребителите ще виждат изскачащ прозорец с името на потребителя, който е пратил съобщение и червен кръг, показващ броя на публикациите, които все още не сме прочели. По този начин ще можем по-лесно да управляваме профилите си.

Новата функция ще премахне необходимостта да отваряме всеки път трите приложения, тъй като вече можем да го правим директно от News Feed, предаде TechCrunch, цитиран от digital.bg.

Иконата в горния десен ъгъл вече ще показва профилната снимка и общия брой нотификации вместо логото на Facebook Messenger. Aко кликнете върху нея, ще видите ново меню, с което можете веднага да отваряте акаунтите си в трите популярни приложения и да разгледате непрочетените си съобщения.

Компанията смята, че новата функция ще улесни допълнително комуникацията с приятелите и работата с Facebook, Messenger и Instagram. В момента тя е достъпна за ограничен брой потребители, но много скоро вероятно ще може да се използва от всички.

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.