Скандал сред "патриотите" - Сидеров твърди, че Валентин Касабов от НФСБ го е бутнал

Скандал сред патриотите - Сидеров твърди, че Валентин Касабов от НФСБ го е бутнал
Източник: БГНЕС

Валентин Касабов от НФСБ е бутнал лидера на Атака Волен Сидеров в стаята на „Обединени патриоти“. Това потвърди пред журналисти председателят на ПГ на „Обединени патриоти“ Волен Сидеров след като се чуха викове от стаята на патриотите, предаде "Фокус".

„Според мен се държи неадекватно. Вчера говори някакви несъстоятелни неща, че аз не съм председател на групата. Аз съм председател на групата и съм избран от цялата група, включително от него. Ако на него не му харесва, да напусне групата", каза Сидеров по адрес на Валентин Касабов.

Според него това е рупор на Валери Симеонов, тъй като Касабов няма капацитет за самостоятелна дейност.

"Ако исках да бутна Касабов, за пет секунди щеше да е в състояние на нокдаун - той трябва да напусне групата", каза още Сидеров.

Той посочи, че с болни хора, няма да се занимава, защото ще си сложи грях на душата. „От моя страна нищо няма да последва“, допълни политикът.

Твърденията, че съм бутнал Волен Сидеров са измислици, каза от своя страна самият Касабов.

Във връзка с вчерашното му изявление затова, че Волен Сидеров от време на време минава в друга реалност, Касабов заяви: „Обясних за какво става въпрос".

На въпрос дали ще напусне групата на ПГ на „Обединени патриоти“, Касабов заяви, че това са последните измислици на някой човек.

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.