Слави Трифонов избухна срещу Бойко Борисов: Той е лъжец

Слави Трифонов избухна срещу Бойко Борисов: Той е лъжец
Източник: Actualno.com/Румен Скрински

С огромен интерес наблюдавам очарователната сага за „острова, който е собственост” на Бойко Борисов и незнайно защо в съзнанието ми напират спомени. Това пише Слави Трифонов в своя Facebook профил относно появилите се публикации в медиите, че премиерът си е купил остров в съседна Гърция. Борисов категорично отрече информацията и дори заяви, че ако тя бъде доказана, ще си подаде оставката.

"Същият този Бойко Борисов, който възропта срещу някакъв маргинален сайт, написал, че има остров, същият този Бойко Борисов, заедно с подобни жълти медии, твърдеше, че аз имам градинка пред Японския хотел в София. И то дълго време, докато аз от телевизионния екран не му казах, че ако продължава да твърди подобни глупости, нищо че е министър-председател, ще го осъдя. Защото е лъжец", отбелязва в публикацията си Слави Трифонов.

"Сега го боли. Когато става дума за самия него – го боли. Защото той нямал остров. По-странното е, че и медиите ги боли. Ето - Нова Телевизия свалиха предаването на Милен Цветков, а “24 часа” се хвърлиха като Матросов на амбразурата да защитават горкия Бойко Борисов, който няма дори един остров", коментира телевизионният водещ.

"Всъщност градинката се превърна в остров, а фалшиви новини ще има, докато има фалшиви медии и фалшиви политици", завършва коментарът на Слави Трифонов.

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.