Слави Трифонов избухна срещу Бойко Борисов: Той е лъжец


Слави Трифонов избухна срещу Бойко Борисов: Той е лъжец
Снимка: Actualno.com/Румен Скрински

14710

С огромен интерес наблюдавам очарователната сага за „острова, който е собственост” на Бойко Борисов и незнайно защо в съзнанието ми напират спомени. Това пише Слави Трифонов в своя Facebook профил относно появилите се публикации в медиите, че премиерът си е купил остров в съседна Гърция. Борисов категорично отрече информацията и дори заяви, че ако тя бъде доказана, ще си подаде оставката.

"Същият този Бойко Борисов, който възропта срещу някакъв маргинален сайт, написал, че има остров, същият този Бойко Борисов, заедно с подобни жълти медии, твърдеше, че аз имам градинка пред Японския хотел в София. И то дълго време, докато аз от телевизионния екран не му казах, че ако продължава да твърди подобни глупости, нищо че е министър-председател, ще го осъдя. Защото е лъжец", отбелязва в публикацията си Слави Трифонов.

"Сега го боли. Когато става дума за самия него – го боли. Защото той нямал остров. По-странното е, че и медиите ги боли. Ето - Нова Телевизия свалиха предаването на Милен Цветков, а “24 часа” се хвърлиха като Матросов на амбразурата да защитават горкия Бойко Борисов, който няма дори един остров", коментира телевизионният водещ.

"Всъщност градинката се превърна в остров, а фалшиви новини ще има, докато има фалшиви медии и фалшиви политици", завършва коментарът на Слави Трифонов.

Още от Любопитни вести


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80827
  • GBP
    1
    2.28037
  • JPY
    100
    1.19608
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички