Служител на Facebook споделя коя е най-хубавата страна на работата там


Служител на Facebook споделя коя е най-хубавата страна на работата там
Снимка: Facebook

3435

Какво прави Facebook едно от най-добрите места за работа в света? Привилегиите, модерните кампуси или големите заплати? Не, нито едно от тези неща. А простият факт, че милиони хора по света използват мрежата.

Така поне смята Джон Хегеман, директор на един от отделите в компанията, занимаващ се с доставка, електронна търговия и анализи. Той стои зад рекламите, които виждате, когато скролвате надолу по страницата във Facebook, и контролира процеса на подбор на фирмите, които искат да изложат съдържание в социалната мрежа.

Хегеман се присъединява към компанията през 2007 година. През 2013 обаче решава да си вземе почивка от Facebook и да започне работа в сайта Quora. Защо се завръща? Частично заради тръпката да работи в социална мрежа, която струва около 300 милиарда долара и се радва на 1,6 милиарда активни потребители месечно.

"Човек може да отстъпи назад за момент и да си помисли: "Ние осъществихме тази промяна, която има огромно въздействие върху света", споделя той пред Business Insider.

"Броят на хората, които зависят от нас, броят на бизнес компаниите и величината на всичко това... трудно е да се намери нещо подобно на Facebook", допълва Хегеман.

По думите му в компанията са невероятни самите хора, както и принципът на екипна работа.

"Тук има толкова много разностранно талантливи служители. Независимо върху какъв проблем работиш, винаги ще се намери някой, който е един от най-добрите в тази сфера в цял свят", казва още Хегеман.

 

 

 

 

 

Още от Лица


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.82447
  • GBP
    1
    2.28285
  • JPY
    100
    1.17284
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички