Станислав Стоянов стана депутат на мястото на Цветанов

Станислав Стоянов стана депутат на мястото на Цветанов
Източник: БГНЕС

Станислав Стоянов положи клетва като народен представител от парламентарната група на ГЕРБ. Той влиза в парламента от Четвърти избирателен район – Великотърновски, и заема мястото на подалия оставка Цветан Цветанов, предаде националната телевизия.

Стоянов е семеен, с едно дете и има икономическо образование. Занимава се със собствен бизнес в рекламата.

На въпрос върху какво ще акцентира в работата си като депутат, той отговори: „Може би върху това, което съм учил и работя – туризъм, икономика. Моите интереси са свързани и с културно-историческото наследство на България“.

Стоянов подчерта, че все още не е разговарял със зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов, чието място заема, но увери, че ще положи всички усилия в работата си. „Плашещо е, но ще положа всички усилия, за да оправдая очакванията“, каза още той.

Станислав Стоянов отрече да е имало какъвто и да било натиск, за да се откажат всички, които са били преди него в листата на партията.

Депутатът Пламен Нунев пък оглави Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред отново на мястото на Цветанов. На въпрос дали председателят на антикорупционната комисия трябва да се оттегли заради скандала с апартаментите - Нунев заяви, че не може да коментира и допълни, че от ГЕРБ имат морална отговорност и при всяка една такава ситуация вземат правилните решения.

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.