Суперуспелите личности, които се будят безумно рано


Суперуспелите личности, които се будят безумно рано
Снимка: Getty Images / Guliver

3254

Рано пиле, рано пее, гласи българската поговорка. Този принцип явно спазват много от най-известните шефове на големи компании по света. Те стават и отиват на работа още в ранните утринни часове и казват, че на това до голяма степен се дължи успехът им.

Изпълнителният директор на General Motors Мери Бара например не отива в офиса по-късно от 6 ч. сутринта. Шефката на Pepsi Индра Нуи пък пристига на работа винаги в 7. „Казват, че сънят е дар от Бога... на мен никога не ми е бил даден“, заявява тя в интервю, цитирано от Business Insider.

Британският милиардер Ричард Брансън става всяка сутрин в 5:45, дори когато е на почивка на частния си остров. Той използва времето до изгрев слънце, за да тренира. В 5:30 пък се буди един от създателите на Twitter – Джак Дорси, за да медитира и да тича.

Алармата на шефа на Disney Боб Айгър звъни в 4:30 ч. Сутрешните му ритуали включват четене на вестници, физически упражнения и слушане на музика. В същия час става и първата дама на САЩ Мишел Обама. Тя тренира абсолютно всяка сутрин, като казва, че ако не го прави, започва да се чувства депресирана.

Първенството по ранно ставане обаче определено държи изпълнителният директор на Apple Тим Кук. Той става в 3:45 ч., проверява имейла си, посещава фитнеса, пие кафе и след това отива на работа.

Още от Лица


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83147
  • GBP
    1
    2.2841
  • JPY
    100
    1.18665
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички