Тенденциите в секторите „Сигурност“ и „Безопасност“ - във фокуса на СЕКЮРИТИ ЕКСПО 2018


Тенденциите в секторите „Сигурност“ и „Безопасност“ - във фокуса на СЕКЮРИТИ ЕКСПО 2018
Снимка: Интер Експо Център

6448

Гарантирането на сигурността и безопасността е основен приоритет за всяка държава, компания, държавна и частна институция, организация. 25-ото международно изложение СЕКЮРИТИ ЕКСПО 2018 ще се проведе от 7 до 10 март в Интер Експо Център под патронажа на Министерството на вътрешните работи. Организатори са партниращите си Българска търговско-промишлена палата и Интер Експо Център.

Записванията за форума са стартирали, а фирмите вече заявяват своето участие. СЕКЮРИТИ ЕКСПО тази година бе посетено от над 8500 специалисти. Събитието предостави платформа за директен контакт между участващите компании, както и със специалисти от над 20 държави.

Интерактивност и с поглед в бъдещето

Интерактивността и възможността за „поглед в бъдещето“ са цели, които организаторите на СЕКЮРИТИ ЕКСПО си поставят за всяко издание.

Изложението дава възможност представителите на сектора да се съберат под един покрив, обхващайки всички аспекти в секторите „Сигурност“ и „Безопасност“. Това дава възможност на фирмите, опериращи в охранителната дейност да проследят настоящите тенденции, да „надникнат“ в бъдещето, да намерят правилните бизнес партньори, както и да се запознаят с последните технически нововъведения в сферата на биометричните и антитерористичните средства, алармените системи, контролът за достъп, бронираната техника и екипировка.

Определяно като „мястото, на което си дават среща визионерите“, СЕКЮРИТИ ЕКСПО създава условия, в които компаниите от сектор „Видеонаблюдение“ се запознават със системи, предлагащи изключително висока резолюция, инфрачервени и мини камери, видеорекордери и други. Това е мястото, на което могат да бъдат проследени и тенденциите в пожароизвестяването и пожарогасенето. Широко застъпени са и IT – секторът, комуникациите, защита на пренос на данни, Big Data както и все по-скорострелно развиващата се Вселена на т.нар. „интелигентни сгради“.

Паралелно със СЕКЮРИТИ ЕКСПО, от 7 до 10 март 2018 г., в Интер Експо Център ще се проведе и международното изложение Българска строителна седмица.

 

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83543
  • GBP
    1
    2.29006
  • JPY
    100
    1.19222
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички