Топ 5 на aктриси, които са твърде секси за ролите, които играят

Топ 5 на aктриси, които са твърде секси за ролите, които играят
Източник: Getty Images/Guliver

Успехът на филмите често се определя не толкова от сценария, колкото от подходящия избор на актьорите. Понякога агентите са толкова заслепени от красотата и сексапила на една звезда, че забравят дали наистина ролята ще ѝ подхожда. Ще ви покажем класация на актриси, които са прекалено красиви за ролите си, независимо от актьорските им умения.

5. Дженифър Лопес в „Сватбен агент“

Кастингът в такъв филм е най-малкият проблем, защото никой не се съмнява в качествата на актрисата. Лопес играе сватбения агент Мери Фиоре, която е най-добрата в тази област в Калифорния. Тя винаги организира най-хубавите сватбени тържества, никога своята. Трудно е да се повярва, че някой, който изглежда като Джей Ло, не може да се омъжи, особено предвид това с колко мъже се запознава по време на сватбите.

4. Дженифър Конъли в „Реквием за една мечта“

Спечелването на наградата за второ място за „най-красивата наркоманка в история за наркомани“ е Дженифър Конъли като Марион в „Реквием за една мечта“. Докато филмът е най-мощното и опустошително изображение за света на зависимите, безспорно Конъли все пак изглежда прекалено добре. Без значение с грим или не, или как е облечена тя винаги изглежда страхотно.

3. Кристина Ричи в „Чудовище“

Филмът от 2003 г. „Чудовище“ събра много признание за комбинация от грим, ефекти и производителност, която превъплъти прекрасната Чарлийз Терон в грозната, психично нестабилна Айлийн Уорнос. Междувременно Кристина Ричи играе Селби Уоул, любовница на Айлийн. Колкото и да се опитват да направят Ричи непривлекателна, просто не се получава.

2. Аби Корниш в „Кенди“

Спечелването на наградата за „най-секси наркоман“ е Аби Корниш, в главната роля в „Кенди“. Въпреки че филмът има за цел да изобрази бурната връзка между Кенди и поета Даб, и двамата пристрастени към хероина, всъщност двамата изглеждат много здрави и привлекателни. Филмът не се превръща в много добро послание до зрителите, предвид страхотния външен вид на актрисата.

1. Кийра Найтли в „Опасен метод“

Филмът е разочароващ в много отношения и най-вече, че режисьорът Дейвид Кронънбърг по някакъв начин успя да превърне филм за психоанализата във филм за секса. Едно от най-странните решения е да вземе Кийра Найтли за главната роля на Сабина Шпилрайн, истеричната пациентка и любовница на Карл Юнг. Като видим снимки на истинската Сабина се вижда, че двете нямат нищо общо, а и Кийра е много, ама много по-привлекателна.

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.