Топ 5 на най-богатите модели на Victoria's Secret

Топ 5 на най-богатите модели на Victorias Secret
Източник: Getty Images/Guliver

Мечтата на всяка манекенка е да бъде поканена да участва в ежегодното шоу на марката за бельо Victoria's Secret. Това е едно от най-престижните събития в света на модата и само топмоделите получават шанса да се включат. И биват щедро възнаградени за това.

От Business Insider са направили класация на най-добре платените "ангели" на Victoria's Secret на база на доходите им от 2016 г. Разбира се, общото им богатство е много по-голямо

5. Алесандра Амброзио - 5 млн. долара през 2016 г.

Чаровната дама за първи път участва в ревю на Victoria's Secret през 2004 г. и днес е от ветераните на шоуто. Нейното общо богатство се равнява на 60 млн. долара.

4. Лиу Уен - 7 млн. долара през 2016 г.


Китайският модел на 28 години е първият от азиатска държава, който се присъединява към "ангелите. Състоянието ѝ е общо 35 млн. долара.

3. Джиджи Хадид - 9 млн. долара през 2016 г.


Джиджи безспорно е един от най-известните модели на планетата в последните години. Няма точни данни за парите в сметките ѝ, но според някои източници става дума за около 13 млн. долара.

2. Кендал Дженър - 10 млн. долара през 2016 г.


Полу-сестрата на Ким Кардашиян е едва на 20 г., но вече е милионерка не само заради кариерата си в модата, а и заради риалити шоуто на семейството. Притежава около 18 млн. долара.

1. Адриана Лима - 10,5 млн. долара през 2016 г.


Бразилската красавица е моделът, който най-много пъти е ходил по подиума на Victoria's Secret. Тя е лице и на много други марки и има общо богатство от 75 млн. долара.

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.