Топ експерт от Англия за втори път в България


Топ експерт от Англия за втори път в България
Снимка: Master Events

3610

Семинарът с участието на Дан Кноултън - “Social Media Insights”, ще се проведе на 22 Февруари в София. Експертът от кралството идва за втори път в България, благодарение на огромния интерес и изключително успешното първо събитие, което се проведе в края на месец октомври 2017 г. Инициативата и организацията на събитието отново е от страна на “Master Events”.

Дан Кноултън е един от водещите британски инфлуенсъри в социалните мрежи. Той е един от създателите на KPS Digital Marketing – рекламна агенция, спечелила много награди за кампании в областта на дигиталния маркетинг. Дан пише и публикува полезни маркетинг публикации в ключови интернет сайтове като Social Media Examiner, Content Marketing Institute и Jeff Bullas Blog.

Дан е бил лектор на редица конференции по дигитален маркетинг и е сред предпочитаните експерти за вътрешнофирмени обучения на фирми в UK.

Всеки участник в семинара ще получи ценни съвети и доказано работещи методи за успешна реклама в социалните мрежи. Посетилите събитието ще научат как да популяризират бизнеса си с помощта на интерактивни видеа и реклами, ще разберат как да създадат и ангажират аудитории в Instagram, Snapchat и Facebook!

Повече информация за предстоящия семинар „Social Media Insights” ( 22 Февруари 2018 г., София, Интер Експо Център), можете да намерите в уеб сайта на събитието, на адрес: http://masterevents.bg/social-media-seminar/

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83147
  • GBP
    1
    2.2841
  • JPY
    100
    1.18665
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички