Вдъхновяващи цитати от Мишел Обама

Вдъхновяващи цитати от Мишел Обама
Източник: Getty Images/Guliver

На САЩ може би ще им липсва Барак Обама, но съпругата му Мишел ще липсва на целия свят. Първата дама спечели сърцата на милиони със своите естественост, сърдечност и интелигентност. Предлагаме ви да си припомните някои от най-емблематичните ѝ изказвания.

"Честността има значение. Успехът не се брои, ако не си го постигнал по честен начин."

"Невинаги животът ви ще е удобен. И не можете да разрешите всички проблеми в света. Но не подценявайте собствената си важност. Историята ни е показала, че куражът е заразен."

"Колко здраво работиш има по-голямо значение от това колко изкарваш. Да помагаш на другите има по-голямо значение от това да се издигнеш."

"Един от най-важните уроци, с които израснах, е винаги да оставам вярна на себе си и да не допускам някой да ме разсее от целите ми. Когато чуя негативни коментари, не инвестирам енергия в тях, защото знам коя съм."

"Успехът е значим и сладък, когато си го постигнал сам."

"Аз съм пример за това какво могат да постигнат момичетата, ако още от началото на живота си са обичани и подкрепяни от хората около себе си. Бях обградена от невероятни жени, които ме научиха на тиха сила и достойнство."

"Има много каузи, заради които саможертвата си заслужава. Има много история, която трябва да се създаде."

 

 

 

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.