ВиВ Изоматик отбеляза 25-годишнината си на българския пазар


ВиВ Изоматик отбеляза 25-годишнината си на българския пазар
Снимка:

6071

На 25 ноември т.г. ВиВ Изоматик чества 25 години от основаването си с юбилейно тържество, на което покани партньори и клиенти от чужбина и от България. За доброто настроение на гостите се грижеха известните български гласове „Тримата тенора”.

Компанията е създадена през 1991 г. - фирмата предлага цялостни иновативни решения за автоматизация и електроразпределение с приложение в промишлеността. През 2007 г. фирмата е сертифицирана по стандарта ISO 9001.

В И В-Изоматик извършва търговска и инженерингова дейност и е представител за България на водещи фирми като GE Energy Services Industrial Solutions, Phoenix Contact, Lapp Kabel, Klauke Textron Greenlee, Circutor S.A, Jean Muller, Lovato Electric, PCE Merz, Pizzato Elettrica и др. Компанията предлага на българския пазар цялостна продуктова гама нисковолтова комутационна апаратура, клеми, захранвания, защити от пренапрежения, кабели и аксесоари, инструменти и преносими измервателни прибори. Модерната складова база и разнообразната продуктова наличност позволяват оптимални срокове за доставка – между 24 и 48 часа в цялата страна.

Инженеринговата дейност на ВиВ Изоматик обхваща дейности по проектиране, асемблиране и монтаж на контролни и разпределителни ел. табла, изпълнение на строително-монтажни работи по електрически инсталации, контрол на достъпа и слаботокови инсталации.

 

 

 

Още от Технологии


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83027
  • GBP
    1
    2.27568
  • JPY
    100
    1.18127
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички