Временни промени при влаковете между София и Перник


Временни промени при влаковете между София и Перник
Снимка: БГНЕС

2657

От 6-и ноември до 9-и декември ще бъдат въведени временни промени в движението на всички влакове, които пътуват в участъка между София и Перник. Това се налага поради ремонтни дейности по железния път, които ще се извършват в участъка между спирка Метал и гара Драгичево, съобщиха от БДЖ.

По тази причина всички влакове, които преминават в участъка на извършвания ремонт в интервала от 09:30 ч. до 16:40 ч., ще се движат София-Драгичево-София и Благоевград-Перник-Благоевград. За клиентите на националния железопътен превозвач, които пътуват с тези влакове, ще бъде осигурен превоз с автобуси в участъка между гарите Перник и Драгичево.

Международният бърз влак № 361 от София за Солун, който заминава от Централна гара София в 15:00 ч., ще тръгва с 25 минути по-рано, т.е. в 14:35 ч. и ще пътува по-обиколен маршрут през гарите Разменна и Храбърско.

Всички пътнически и бързи влакове, които се движат в сутрешните и вечерните часове, ще преминават в участъка на извършвания ремонт с намалена скорост. По тази причина ще бъдат въведени промени в графика им на движение.

Подробна информация за промените в разписанието на влаковете клиентите на „БДЖ-Пътнически превози” ЕООД могат да получат от служителите на гишетата „Информация” и билетните каси в съответните железопътни гари, от електронния пътеводител на официалната интернет страница на „Холдинг БДЖ” ЕАД (www.bdz.bg) или на националния информационен телефон 0700 10 200.

Още от Транспорт


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83594
  • GBP
    1
    2.28431
  • JPY
    100
    1.18765
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички