YouTube звезди, които месечно изкарват 7-цифрени суми

YouTube звезди, които месечно изкарват 7-цифрени суми

Трудно ни е да повярваме, че платформата за видео споделяне YouTube се появи преди едва 10 години - днес тя е неразделна част от живота на интернет потребителите. А за някои е препитание. Популярните влогъри (видео блогъри) всеки месец си докарват поне 7-цифрена заплата от реклами и вече са натрупали милиони в сметките си, пише The Richest. Запознайте се с някои от най-успелите от тях.

Мишел Фан (Michelle Phan - на снимката). Състояние: 3 млн. долара

Тази красива млада дама популяризира уроците за грим в YouTube. Тя се превъплъщава в известни личности или просто показва подходящ макиаж за различни поводи. Видеата ѝ я превърнаха в идол на много момичета и ѝ помогнаха да създаде собствена компания.

Рет и Линк (Rhett+Link). Състояние: 4,5 млн. долара

Двамата са приятели от детските си години и снимат комедийни видеа. Каналът им, в който ежедневно споделят клипове, се посещава от 10 млн. души.

Линдзи Стърлинг (Lindsey Stirling). Състояние: 6 млн. долара

Виртуозната цигуларка разчупи представата за скучни класически изпълнения с атрактивни видеа и интересни хореографии. Един от клиповете ѝ има над 146 млн. гледания.

Смош (Smosh). Състояние: 8,5 млн. долара

Друго комедийно дуо, Иан Хекокс и Антъни Падила, които се изявяват под общ псевдоним. Те правят видеа още от 2003 г. - преди появата на YouTube. След като се присъединяват към платформата през 2005 г. обаче бързо стават сред най-популярните ѝ звезди.

Феликс Киелберг (PewDiePie). Състояние: 12 млн. долара

Вече сме ви разказвали невероятната история на Феликс. Той изкарва огромни суми, като се записва как играе и коментира различни видео игри. Статусът му в YouTube е като на рок звезда в музиката. Видеата му се гледат от 43 млн. души.

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.