За какво харчат милионите си Иванка Тръмп и Джаред Къшнър

За какво харчат милионите си Иванка Тръмп и Джаред Къшнър
Източник: Getty Images/Guliver

Иванка Тръмп е любимото дете на баща си Доналд и един от най-доверените му хора. Затова изобщо не бе учудващо, че когато той стана президент на САЩ, тя също зае своето място в Белия дом. Там е и съпругът ѝ Джаред Къшнър, като и двамата са в ролята на съветници.

Двойката не получава заплати за тази си дейност, но не я жалете - общото ѝ състояние надхвърля 1 млрд. долара. Богатството на Иванка от семейния бизнес и нейни лични начинания възлиза на приблизително 300 млн. долара, а това на Джаред (чието семейство управлява цяла империя в недвижимите имоти) е над 700 млн. долара.

А за какво обичат да харчат парите си Първата дъщеря и мъжът ѝ? В момента те живеят във Вашингтон, където са наели къща в скъпарски квартал. Само наемът им на месец е 15 000 долара. Преди това те живееха заедно с децата си в огромен мезонет в Ню Йорк, където вероятно ще се завърнат, когато излязат от политиката. Най-голямата им дъщеря Арабела пък учи в частно училище, където годишната такса е 27 000 долара.

Известно е, че Иванка и Джаред обичат да колекционират произведения на изкуството и притежават такива за общо 25 млн. долара. Повечето са творби на млади, прохождащи артисти и могат да бъдат видяни на някои от снимките в Instagram профила на Иванка.

Дъщерята на американския президент не пести средства, за да изглежда добре. Винаги се появява със скъпи дрехи и бижута. В едно телевизионно интервю преди време си беше сложила например гривна за 10 800 долара, с което си навлече доста критики. Официалните ѝ рокли пък рядко падат под 5-6000 долара.

Двойката обича да ходи на ски и си позволява луксозни ваканции в Аспен, Колорадо и в Канада. Разбира се, придружена от многобройна охрана, за която плаща американският данъкоплатец.

Иванка и Джаред са били богати през целия си живот и със сигурност ще подсигурят трите си деца доста добре финансово, както са направили за тях техните родители.

Редактор:

Expert.bg

Общо коментари / 0

Напишете коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
* Всички полета са задължителни. Коментарите подлежат на коментар.