Животът на Доналд Тръмп-младши е осеян със скандали


Животът на Доналд Тръмп-младши е осеян със скандали
Снимка: Getty Images/Guliver

8794

Доналд Тръмп-младши е най-големият син на американския президент, но не и най-известното му дете – тази титла със сигурност се пада на сестра му Иванка. Покрай баща си обаче младият Тръмп се забърка в доста скандали. Последните разкрития около него бяха, че по време на предизборната кампания се е срещал с руска адвокатка, която му обещала компрометираща информация за Хилари Клинтън. Какво обаче всъщност знаем за Доналд Тръмп-младши?

Роден е на 31 декември 1977 г. Учил е в скъпи частни училища. Като малък не е имал особено топли отношения с Доналд старши. Родителите му се развеждат, когато е на 12 г. и малкият Доналд отказва да говори с баща си в продължение на година. Прекарва доста време в родната на майка му Чехословакия и е особено близък с дядо си там. Твърди, че говори свободно чешки.

След като завършва гимназия, постъпва в Университета на Пенсилвания, където учи финанси. Дипломира се успешно, но не започва да работи веднага. Вместо това се мести в провинцията в Колорадо, където се занимава с лов и риболов и се труди като барман. Обича да купонясва и дори е арестуван за хулиганстване в пияно състояние.

През септември 2001 г. Доналд все пак започва да работи за баща си. Две години по-късно среща манекенката Ванеса Хейдън. Двамата се женят през 2005 г. Имат 5 деца: Кай (родена през 2007), Доналд (2009), Тристан (2011), Спенсър (2012) и Клоуи (2014).

#Repost @trump ・・・ Wishing all the dads out there a very happy #FathersDay including our very own @DonaldJTrumpJr & (soon-to-be-father) @EricTrump!

Публикация, споделена от Donald Trump Jr. (@donaldjtrumpjr) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

През годините Тръмп успява да се изкачи до вицепрезидент на организацията на баща си. Оглавява различни строителни проекти, сред които хотели и голф игрища. Не си пада по светлината на прожекторите толкова, колкото сестра си Иванка, но все пак се появява в риалити предаването на Тръмп-страши.

Младият Доналд се е забърквал в немалко скандали през годините. Снимал се е с редки животни, убити от него за забавление по време на лов, с което е предизвиквал гнева на природозащитниците. Правил е и груби изказвания по отношение на сирийските бежанци, сравнявайки ги с бонбони, от които не знаеш кой ще те отрови.

Откакто баща му е президент, Доналд Тръмп-младши е сред най-големите му защитници. Дали обаче последните разкрития около връзките му с Русия всъщност няма да навредят на президента? Силно е възможно.

Още от Лица


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83594
  • GBP
    1
    2.28431
  • JPY
    100
    1.18765
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички