Звездите, които са се разделили с най-много пари при развода си


Звездите, които са се разделили с най-много пари при развода си
Снимка: Getty Images/Guliver

4320

В света на шоубизнеса дългогодишните, стабилни връзки са изключение, а разводите са най-нормалното нещо. Малко са звездите, които нямат по един-два брака зад гърба си. Като добавка към емоционалната травма, знаменитостите губят и голяма част от състоянието си, което преминава в ръцете на бившите им половинки. От The Richest ни разкриват кои са били най-скъпите разводи в Холивуд.

Мадона и Гай Ричи – 90 млн. долара

Двамата се венчаха през 2000 г. Родители са на момче и момиче. През 2008 г. решават да сложат край на брака си поради „непреодолими различия“. Но Мадона е трябвало да се раздели с цели 90 млн. долара в полза на режисьора.

Харисън Форд и Мелиса Матисън – 100 млн. долара

Матисън бе втората съпруга на Форд, който в момента пък е с третата си жена. Разводът на двамата продължи дълго, а преговорите за издръжката бяха ожесточени. В крайна сметка Мелиса излезе на плюс 100 млн. долара от брака.

Майкъл Джордан и Хуанита Джордан – 200 млн. долара

Хуанита беше до Майкъл почти през цялата му кариера. Двамата се запознават в края на 80-те години на миналия век и се женят през 1989 г. През 2000 г. обаче нещата започват да се пропукват. След няколко раздели и събирания двойката окончателно се развежда през 2006 г., а Майкъл плаща цели 200 млн. долара на бившата си съпругата си.

Мел Гибсън и Робин Мур Гибсън – 425 млн. долара

Мел и Робин са заедно цели 31 години и имат седем деца. Актьорът обаче се забърка в редица скандали, сред които и шофиране в нетрезво състояние и извънбрачна връзка. Бракът им очаквано приключи, а споразумението е най-високото, което Холивуд е виждал. Съдът определи богатството от 850 млн. долара на Мел да се разпредели равно между двамата и така Робин получи 425 млн. долара.

 

Още от Лица


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички