Звездите с най-скъпи годежни пръстени


Звездите с най-скъпи годежни пръстени
Снимка: Pexels

12979

Няма нужда да казваме, че годежният пръстен е може би най-чаканото и желано бижу за всяка дама, независимо дали е известна, или не. Е, по-популярните и заможни мъже определено не пестят средства, когато стане време да предложат брак на своите любими. Ето няколко доказателства за това.

Бионсе

11 години след като официално станаха семейство, годежният пръстен на Кралица Би все още се споменава. Бионсе и Джей Зи сключиха брак на тайна церемония, далече от камери и медийно внимание. Въпреки това, красивият пръстен далеч не е бил толкова скромен, колкото сключването на брака – той е струвал 5 милиона долара и блести с 18-каратов диамант.

Елизабет Тейлър

Красивата актриса, която приживе е била истински спец в областта на брака с цели 7 броя съпрузи зад гърба си, се нарежда в класацията за най-скъпи годежни пръстени. Бижуто, което завинаги ще остане в историята, е това от четвъртия ѝ съпруг - Ричард Бъртън. Пръстенът е с 33-каратов диамант и през далечната 1968 г. е възлизал на 305 хиляди долара, но в наши дни стойността му е 7-цифрена.

Ким Кардашиян

Надяваме се, че никой не си е помислил, че риалити звездата от клана Кардашиян би се омъжила с обикновен и "простосмъртен" пръстен. Рапърът Кание Уест й предлага брак с дизайнерско бижу по поръчка, изработено от известния Лорейн Шварц, което струва 8 милиона долара.

Грейс Кели

Холивудска знаменитост и принцеса на Монако – животът на Грейс Кели винаги е будил интерес у хората. Съпругата на принц Рение III, която казва заветното "Да" на своя любим през 1956 година, притежава годежен пръстен с 18-каратов изумруд, който е струвал почти 5 милиона.

Още от BizBuzz


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg
Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички