Банка Пиреос България продава на търг атрактивни имоти


Банка Пиреос България продава на търг атрактивни имоти
Снимка:

8010

Банка Пиреос България организира търг за продажба на следните недвижими имоти:

Незавършена жилищна сграда

София


Намираща се само на няколко метра от бул. „Симеоновско шосе“ и „Околовръстен път“, незавършената сграда притежава привлекателна локация, която прави достъпа до всяка една точка на града бърз и лесен. Имотът се издига на 6-етажа и се състои от 19 апартамента и 7 офиса. Общата разгъната застроена площ на мястото е 7270 кв. м и притежава 25 паркоместа. Повече информация може да видите на www.auction.piraeusbank.bg.

Хотел „Чифлика“

С. Чифлик


Разположен в непосредствена близост до Национален парк Централен Балкан в с. Чифлик и на 15 км от гр. Троян, хотел „Чифлика“ съчетава в себе си уют и комфорт, заедно с живописната гледка на Балкана. Четириетажният имот разполага с 16 двойни стаи и 4 апартамента. Част от удобствата, които хотел „Чифлика“ предлага, включват и външен басейн с минерална вода, фитнес и сауна, както и ресторант с капацитет от 70 души. Повече информация за хотела може да видите на www.auction.piraeusbank.bg.

Промишлена сграда

Перник


Тази четириетажна индустриална сграда с разгъната застроена площ 3894 кв. м се намира в промишлената зона на град Перник в кв. Стомана. Имотът е в много добро състояние. Подходяща за различни видове промишлена дейност, сградата може лесно да бъде превърната в склад или предприятие. Повече информация за сградата може да видите на www.auction.piraeusbank.bg.

Парцел в София


Сградата, предвидена за изграждане, се намира на изключително привлекателната локация - само на метри от бул. „Симеоновско шосе“, супермаркет „Фантастико“, жилищен комплеск „Макси“ и в непосредствена близост до бул. „Околовръстен път“. Имотът се състои от четири жилищни секции и две секции, в които са разположени търговски обекти и паркоместа. Повече информация може да видите на www.auction.piraeusbank.bg.

Почивен комплекс

Батак


Почивният комплекс се намира в живописното еко-селище Батак-Провала. Състои се от 24 поземлени имота и 19 двуетажни къщи, от които осем са самостоятелни и 11 са обособени в жилищни групи – А, Б, С и Д. Самостоятелните вили са комфортно и уютно оборудвани с хол с бокс и трапезария, антре, стълбище и санитарен възел на първия етаж и три спални с две бани и тераса на втория етаж. Повече информация за еко-селището може да видите на www.auction.piraeusbank.bg.

Заявленията за участие в търга ще се подават в деловодството на Банка Пиреос България АД – Централно управление, гр. София, бул. „Цариградско шосе” № 115. Документите за участие в търга се подават в запечатан, непрозрачен плик.

Търгът ще се проведе на 12 май 2016 г. от 10:00 ч. в сградата на Централното управление на Банка Пиреос България АД, в гр. София, бул. „Цариградско шосе“ № 115, сграда Е.

Периодът за подаване на заявленията за участие е от 8 април 2016 г. до 16:00 ч. на 11 май 2016 г.

Документите за участие в търга се подават в запечатан непрозрачен плик, като всички участници безусловно приемат и се съгласяват с правилата на търга.

Още от Имоти


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.83594
  • GBP
    1
    2.28431
  • JPY
    100
    1.18765
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички