Обновете гардероба си: Тенденциите в бизнес модата за лято 2017


Обновете гардероба си: Тенденциите в бизнес модата за лято 2017
Снимка:

5112

Лятото е чудесно време да освежите не само ежедневния, но и служебния си гардероб. Не забравяйте - дрехите могат да бъдат ваше оръжие в бизнеса, затова заложете на най-новите тенденции. Ето кои са те.

Ризи. Топ тенденция: Вечното рае


Раето е една от вечните тенденции в бизнес модата. Ако заложите на класическа риза с яка и копчета до горе, с леко удължени ръкави за издължаващ силуета ефект, няма как да сбъркате. Раето придава усещането за дължина и може да бъде комбинирано както с пола, така и с широк или тесен панталон или дънки. 

Рокли. Топ тенденция: Голото рамо и падналата яка, дамски комплекти


Напоследък падналата яка се пренася от улицата до офиса със скоростта на светлината. В Expert.bg вярваме в свободата на облеклото в бизнеса и ви предлагаме задължително да пробвате тази тенденция. Най-актуалният цвят за нея е синьото за класическа риза, но можете да я намерите такива рокли във всякакви разцветки, които да нагодите спрямо личния ви стил.

Чанти. Топ тенденция: Пазарната чанта и багетата


Не, не говорим за последното зареждане на някой супермаркет. Говорим за последните тенденции при чантите в бизнес средите. Моделите, наподобяващи пазарна чанта, но в кожения й вариант, много бързо завладяват територията на всеки бизнес най-вече заради това колко могат да поберат в себе си и колко удобни са за носене. Щом стане на въпрос за багетите обаче, или както ние ги наричаме -  клъчове с дръжка, те са много подходящи за бизнес срещи, тъй като могат да поберат само най-важното, което ви трябва.

Обувки. Топ тенденция: Изчистеният мюл


Мюл обувките са популярни с това, че предоставят една изчистена визия, която освен това е изключително модерна. Заложете на изчистен мюл от обърната кожа със златен или сребърен детайл, и със сигурност няма да сбъркате. Мюл обувките са много удобни и са перфектни за работа в офис или даже за по-динамичен бизнес живот.

Аксесоари. Топ тенденция: Кожени калъфи за телефон


Кожените калъфи за телефон с разделение за кредитни карти са перфектното допълнение към всеки един бизнес тоалет. Едновременно предпазващи телефона ви, и държащи документите ви на едно място, тези калъфи са една от последните тенденции, които всяка бизнесдама прилага в ежедневието си.

Автор: Христо Станчев

Още от Любопитни вести


Помогнете на новините да достигнат до вас!


Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Expert.bg, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение ще бъде предназначено за неуморния екип на Expert.bg.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Expert.bg

Sportlive.bg

Още по темата


Реклама

Валути

BNB Logo
  • EUR
    1
    1.955
  • USD
    1
    1.80911
  • GBP
    1
    2.28725
  • JPY
    100
    1.19659
виж всички
Реклама

Най-четени новини


виж всички